Blijf op de hoogte!


Klik hier om je in te schrijven op onze nieuwsbrief.


Clipso, Print-plafonds


De full colour spanplafonds & -wanden van clipso zijn een bevrijding voor uw creativiteit. Want nu integreert u in een mum van tijd uw sprekende visual in ieder interieur. Perfect, verfijnd en met een uitzonderljke kwaliteit.

» lees meer

19 June '07 - 7:04

LP Flex


LPFlex is Innoverende ledverlichting voor alle binnen en buitenreclame.

» lees meer

23 December '05 - 10:25


Archief


Vorige artikels kan je terugvinden in het archief.

LP Flex


Innovatieprijs architectuur en presentatie voor LPflex Sign Systems.

Naar aanleiding van de beurs Euroshop hebben de architectuurvakbladen ”AIT“ en ”IntelligenteArchitektur den Wettbewerb“ de innovatieprijs architectuur en presentatie uitgeloofd, welke gericht is op de ontwerper en fabrikant van innovatieve producten.

De juryleden waren prof. Susanne Gross (Kister Scheithauer Gross, Köln), Bert Haller (k/h Büro für Innenarchitectur, Mönchengladbach), Regina Dahmen-Ingenhoven (Ingenhoven und Partner, Düsseldorf) Karl Schwitzke (Schwitzke und Partner GmbH, Düsseldorf) en Michael Walter (Petzinka Pink Architekten, Düsseldorf).

Een bijzondere onderscheiding gaf de jury aan LPFlex in de categorie “Producten van hoger architectonische kwaliteit”. Voordelen van deze nieuwe generatie lichtreclame zijn niet alleen de slankere vormen en energiebesparende werking, maar ook de uitermate hoogwaardige afwerking. Daardoor wordt LPFlex uit een ”noodzakelijk kwaad” een bouwkundig element, dat zich in iedere hoogwaardig architectuur laat integreren.

Alle deelnemende producten werden tijdens de gehele beurs in een extra tentoonstelling vertoont en werden aansluitend in een extra publicatie van de vakbladen ”AIT” en ”Intelligente Architektur” gepubliceerd.


Innovatieprijs architectuur en presentatie voor LPflex Sign Systems.

Lpflex ontving een bijzondere onderscheiding in de categorie producten van hogere architectonische kwaliteit.

Voor verdere informatie zie www.lpflex.com.


23 December '05 - 10:25